Rok 2021 byl pro naši společnost opět rekordní, co se týče obratu. Byli jsme schopni rapidně navýšit tržby z prodeje služeb a softwaru. Navíc jsme uskutečnili několik významných partnerství s firmami v ČR a v zahraničí.

Doufáme, že tento trend bude pokračovat i v budoucnu. Hlavním cílem naší společnosti je vždy přinášet našim zákazníkům nejlepší možné služby a produkty. Pracujeme tvrdě na tom, abychom je mohli neustále zlepšovat.

Kromě toho se společnost snaží vybudovat silné obchodní vztahy s obchodními partnery. Naším dílčím cílem je poskytovat věrnostní programy a speciální nabídky plynoucí z naplnění sjednaných objemů zakázek.

Celkově byl rok 2021 pro naši společnost úspěšný. Hlavní roli měla znalecká kancelář XP invest. Podřídili jsme se zákonným požadavkům na znaleckou činnost, které vychází z nového zákona č. 254/2019 Sb.

Dále jsme rozšiřovali služby systému INEM, které mají v současnosti neocenitelné využití pro mnoho finančně analytických firem působících na českém a středoevropském realitním trhu.

Stále pracujeme na nových službách a zdokonalujeme ty, které jsme uvedli na trh dříve. Proto věříme, že příští rok pro nás bude ještě úspěšnější.